Ove's Genealogy  pages logoarabq_to.gif (3430 bytes)m min släktforskning.

Min mormor vid sin fars högra axel. Nästan alla syskonen är med !In English please ! På Svenska tack !


"Min förhoppning är att kunna lägga upp mitt eget arbete och delge er annat användbart inom släktforskningen, på dessa sidor. Nu ser jag att jag faktiskt lyckats komma ut bra med min släktforskning. Internet är hittills någonting fantastiskt ! Här kan man prata om demokrati. Vem som helst kan med små medel förmedla ett budskap. Kommer att fylla på indexsidan vartefter jag forskar och har något att dela med mig av."

Ovanstående skrevs för mer än 10 år sedan och gäller väl fortfarande. Jag har många intressen och släktforskningen är ett av de större. Jag har inte uppdarat mina hemsidor om släktforskningen så mycket som Antavlorna över mina föräldrar, de senaste åren.

Fortfarande gäller indexsidan för mina släktforsknings sidor där jag presenterar de områden som jag forskar runt. Där kommer ni, bland annat, att finna en länk till mig och mina anfäder. Nytt i oktober 2009 är att all min släktforskning ligger i en SQL databas och ett php program snurrar på en server i stället för alla dessa html sidor som inte längre gick att använda när det blir så mycket folk som skall kunna presenteras. Programmet, The Next Generation, kan även kontrollera släktskap och generera rapporter som jag själv kan knåra ihop. Titta gärna in där på OvesSläktforskningOnline

Min tanke är att någon kan bli hjälpt i sin forskning och, i så fall, eventuellt kunna ge mig någon gren jag inte hunnit forska på ännu.

Skicka kommentarer och post till Ove Tegnér

Min adress är
Ove Tegnér
Mellanvägen 19
444 60 Stora Höga


Senast uppdaterad: